The Z HotelAccommodatie

Z hotel is het originele boetiekhotel op Zanzibar. Sinds de opening in 2010 brengt het casual relaxatie gemengd met hedendaags Londen-geïnspireerd design naar de stranden van Zanzibar om de moderne reiziger de ervaring te bieden van een originele strandvakantie.

Gelegen in een tropische tuin met trappen naar het witte poeder van Nungwi's bekroonde stranden en milde Indische Oceaan, zal het Z hotel je voorzien van alles wat je nodig hebt voor een vakantie ver weg van alles, maar met alle voordelen van modern comfort, zoals een LCD televisie met kabel, WiFi en docking stations in alle kamers.

Dit Londen-geïnspireerd design combineert Philippe Starck meubels met Zanzibari elementen om een heldere, luchtige sfeer te scheppen. Het Z werd verkozen tot een van de "meest rendy hotels in Afrika" door Tripadvisor en de World Travel Awards, en ook als enige in gans Tanzania.

Het hotel is gericht op het aanbieden van een compleet relaxte en stress-vrije omgeving, maar de locatie van het Z hotel betekent ook dat het perfect gelegen is om de meer "energieke" gasten activiteiten zoams duiken, snorkelen en vissen van topkwaliteit aan te bieden, alsook een brede waaier aan watersporten. Het wereldbefaamde Mnembe atol heeft een van de grootste concentraties schildpadden ter wereld en is te bereiken na een boottochtje van een half uur.

Klik hier voor een filmpje over het hotel


Duikinfo

East Africa Diving, een familiaal gerund duikcenter, is al meer dan 15 jaar actief op Zanzibar. In 2007 zijn ze een PADI 5 Star Dive Center geworden, alsook een DAN (Divers Alert Network) partner.
Afhankelijk van het seizoen, hebben ze 2-4 professionele PADI instructeurs in dienst uit verschillende streken in de wereld en 2-3 binnen- en buitenlandse dive masters. Met hun 3 speciaal voor duiken uitgeruste boten brengen ze je naar alle duikplaatsen die de noordoost kust van Zanzibar te bieden heeft.

Het duikcenter is gelegen in Nungwi op de noordelijke punt van het eiland. Samen met de klanten plannen ze hun dagelijkse duikactiviteiten 365 dagen per jaar, al hun interesses en behoeftes in acht nemend.
De noordelijke zijde staat erom bekend de beste duiksites te hebben in Zanzibar, inclusief de populaire Mnemba atol. Veel duikplaatsen, zijn slechts op 10 minuten pet boot gelegen van het duikcenter.


Data en prijzen

Prijzen geldig tot 15/04/2020 vanaf $840 (€746)* per persoon in gedeelde 2-persoonskamer

Inbegrepen:

  • 7 nachten logies en ontbijt in gedeelde 2-persoonskamer

Niet inbegrepen:

  • vluchten
  • half pension op aanvraag
  • duiken (10 duiken vanaf $420)
  • plaatselijke taxen en belastingen
  • fooien/tips
  • persoonlijke uitgaven

* wisselkoers 23/04/2019


Meer info

VERMITS WE NAAR AFRIKA VLIEGEN EN SOMS MET EEN OVERSTAP ZITTEN IS HET ZEER BELANGRIJK DAT JE JE INENTINGSBEWIJS TEGEN GELE KOORTS BIJ HEBT !!! In sommige landen is dit verplicht voor te leggen 

Reisdocumenten:
Diplomatie.be
Minbuza.nl
Internationaal reispas nodig.

Verzekeringen:
Het is van belang dat u een degelijke reisverzekering hebt voor uw reis. Wij bevelen de reisverzekeringen van Europ Assistance of SunAssistance aan. Aarzel niet om meer uitleg te vragen.

Het uur op uw bestemming:
WorldTimeServer.com

Gezondheid op Reis:
Aanbevelingen van het Tropisch Instituut in Antwerpen (of raadpleeg uw huisarts)

Electriciteit en stekkers:
World Electric Guide

Het weer :
weerstatistieken
Het actuele weer 


Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over The Z Hotel