Prassa 3 Boutique HotelAccommodatie

Het Prassa 3 Boutique Hotel is gelegen in het hart van het historische center van Mindelo, op het centraal plein van de stad, 5 minuten van het prachtige strand van Laginha en even ver van de jachthaven. Vlak aan de overkant ligt het Hotel Oasis Porto Grande, waar het duikcenter Haliotis zich bevindt. Dit nieuwe boetiekhotel telt 6 suites en 2 master suites. Alle suites en master suites beschikken over een balkon, flatscreen TV, airconditioning en gratis Wi-Fi, en zijn modern ingericht. Het restaurant en de bar zijn open van 10:00 tot 23:00. Mindelo heeft veel verrassingen in petto. Het Boutique Hotel Prassa 3 biedt de beste duikomstandigheden om te genieten van een van de rijkste en mooiste onderwatergebieden in de Atlantische Oceaan


Duikinfo

Het potentieel van São Vicente is bijna eindeloos op het vlak van duikplaatsen en soorten duiken. Het biedt voldoende duikplaatsen voor uiteenlopende niveaus van ervaring, van beginners tot professionals. En het avontuur kan beginnen met simpelweg snorkelen om op het gemak te genieten van de overvloed aan onderwaterleven in de kristalheldere wateren van de archipel.
Aan de andere kant staat duiken in een oceaanbank garant voor een adrenalinerush, en voor herinneringen die nog lang in de gedachten zullen blijven. 

Duikcenter Haliotis in São Vicente bevindt zich in het Hotel Oasis Porto Grande. De beste service wordt geboden aan de gasten: kleedkamers, materiaal om te huren of om te kopen, flessen, compressor, directe toegang tot het zwembad, leslokaal, alsook een professioneel team van PADI instructeurs en Dive Masters die je bijstaan. Om je nog beter van dienst te kunnen zijn, beschikken ze over de grootste RIB in São Vicente, met zijn 9 meter en aangedreven door twee 300 PK Yamaha motoren. Het heeft een boordradio, GPS, zuurstofkit en EHBO kit. Voor het comfort van de duikers is de boot ook nog uitgerust met reiszitjes en toegangsladders/ Er zijn ook minibusjes met 9 plaatsen om alle transfers te garanderen. Haliotis is ook een Aqualung Partner Center, een 5* PADI duikcenter en de compressoren die gebruikt worden zijn Bauer. Alles is aanwezig om een veilige duik in de Kaapverdische wateren te garanderen.


Data en prijzen

Prijzen geldig tot 31/12/2020 vanaf €870

Inbegrepen:

 • 7 nachten in gedeelde 2-persoonskamer
 • ontbijt
 • snack tussen de duiken
 • 5 duikdagen van 2 bootduiken per dag
 • flessen en lood
 • transfer
 • taxen

Niet inbegrepen:

 • Vluchten
 • nitrox
 • overige dranken en maaltijden
 • huurmateriaal
 • tips/persoonlijke uitgaven
 • 15L flessen

Meer info

Benodigde reisdocumenten

Kaapverdië (Cabo Verde)

 • Paspoort minimum zes maanden geldig na datum van terugreis.
 • Registratie vooraf als bezoeker via internet en betaling van luchthavenveiligheidstoeslag via http://www.ease.gov.cv/, voor een bezoek van maximum 30 dagen, uiterlijk 5 dagen voor vertrek aan te vragen.

Meer informatie: http://files.zetesft.com/images/desdobraveisEN.pdf, http://www.consulatducapvert.com/formalites.php, http://www.conscv.nl/pt/servicos-consulares/vistos-visa

Update: 09/03/2019

Reisdocumenten:
Diplomatie.be
Minbuza.nl
Internationaal Reispas nodig,  nog minimum 6 maanden geldig op datum terugreis.

Verzekeringen:
Het is van belang dat u een degelijke reisverzekering hebt voor uw reis naar Kaapverdië. Wij bevelen de reisverzekering van Europ Assistance en SunAssistance aan. Indien interesse lichten wij u graag de verschillende mogelijkheden toe.

Het uur in Kaapverdië:
WorldTimeServer.com

Gezondheid op Reis:
Aanbevelingen van het Tropisch Instituut in Antwerpen voor reizen naar Kaapverdië (of raadpleeg uw huisarts)

Electriciteit en stekkers:
World Electric Guide

Het weer in Kaapverdië:
weerstatistieken
Het actuele weerContact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Prassa 3 Boutique Hotel