Pelagian WakatobiAccommodatie

De Pelagian liveaboard is het verlengde van de ultieme service en eersteklas duiken in Wakatobi Dive Resort. Liveaboard naar afgelegen en zelden bezochte hoeken van de Tukang Besi-archipel. Je geniet van cruisen, ontdekken en avontuur naar verre riffen, groene lagunes en absolute wereldtop muck duikplekken.

Met meer ruimte per gast dan enig ander duikjacht in zijn soort, vaart Pelagian naar locaties waar nog geen andere duikoperatie is geweest. Onderweg genieten gasten van de persoonlijke service en exclusieve voorzieningen van een motorjacht van wereldklasse.

Met maximaal 10 gasten zijn de hutten van Pelagian goed ingericht en ruim. De master suite biedt alle comfort die u mag verwachten van een chique hotel suite - en alle andere cabine niveaus zijn ook ruim, met volledige en-suite douchekamers.

Aan boord van Wakatobi's luxe duikjacht, Pelagian, voel je dat je in een drijvend tropisch boetiekhotel bent, met steeds wisselende boven- en onderwatervergezichten. Alle hutten zijn meesterlijk ontworpen voor comfort en esthetiek. Ruime plattegronden, luxe badkamers en een moderne inrichting creëren een ontspannen omgeving. Alle binnenruimten zijn voorzien van airconditioning met individuele bedieningselementen. Gasten genieten dagelijks van een onbeperkte warme en koude watervoorziening en schone handdoeken.

Pelagian biedt vier opties voor accommodatie:

  • Master suite
  • Superlux cabine
  • Deluxe hut
  • Standaard hut

Duikinfo

Totale privacy: je bent bij de enige duikers in de wijde omtrek

Pelagian geeft je exclusieve toegang tot afgelegen en ongerepte locaties waar je de luxe hebt om de enige duikers te zijn in de wijde omgeving, in staat om te genieten van je duik in afgelegen rust en ontspanning.

Comfort in en uit het water.

De twee op maat gemaakte 18ft stijve romp opblaasbare (RIB) duikboten van de Pelagian zijn uitgerust met dubbele 50HP viertakt (d.w.z. stille) buitenboordmotoren, tankrekken en veilige roestvrijstalen ladders. Deze boten zijn comfortabel en het is zeer eenvoudig om in en uit het water te gaan. Duiken gebeurt altijd vanaf de RIB, omdat op die manier duikers nauwkeuriger naar de duiklocaties kunnen vervoerd worden.

Tanks worden snel gevuld met behulp van lange slangen van de Pelagian, dus het is niet nodig om de uitrusting uit de RIB te halen gedurende de hele cruise. De vriendelijke camerabewuste crew staat altijd klaar om een handje te helpen.

Een afwisselend parcours van walls, baaien en critters !

De Pelagian zal je een ander soort duiken laten zien dan dat bij Wakatobi resort, met muck diving par excellence. Als je al eerder rond Wakatobi Dive Resort hebt gedoken, dan wil je zeker je duikavonturen uitbreiden naar het rifsysteem buiten het eiland Tomia.
 
 


Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Pelagian Wakatobi