Eriyadu Resort - Noord-Male Atol


Accommodatie

Eriyadhu ligt in het Noord Male Atol, 42 kilometer van de luchthaven van Male. De transfer per speedboot duurt ca. 50 minuten.

Eriyadu is met zijn 300 op 100m een klein eiland. Op een kwartier kan je rond het eiland lopen. Het staat bekend als duikersbestemming en verdient deze naam absoluut! Het bezit een van de beste huisriffen op de Noord Male Atol, en duikcentrum Euro Divers staat synoniem met jarenlange ervaring in de Malediven, en een onberispelijke service!

Accommodatie
De 60 bungalows hebben een vriendelijke en comfortabele uitstraling en bieden veel privacy. De bungalows hebben zowel airconditioning als een plafondventilator en verder heeft elke bungalow een TV, telefoon, kluis en minibar. De douche of het bad staan, naar de traditie op de malediven, in de openlucht in je halfopen badkamer. Een terras maakt je verblijf in het Eriyadu Island Resort compleet.

De superior en deluxe bungalows bieden de meeste privacy. Deze zijn geschakeld in setjes van twee. De standaard kamers liggen in een rijtje iets verder terug vanaf de waterkant en zijn verdeeld over twee verdiepingen. Ze zijn gelegen in het gebied tussen de pier van de duikschool en de hoofdpier waar je met de transfer aankomt. Het restaurant ligt naast de standaard kamers, je hoeft dus niet ver te lopen voor een heerlijke maaltijd.

eten en drinken
Van duiken krijg je honger. Ook dat is goed geregeld in het Eriyadu Island resort. Zowel onbijt, lunch als diner wordt in buffetstijl geserveerd en zijn een mix van de oosterse en de westerse keuken. Wil je eens wat anders, dan kun je a-la-carte eten in de bar of bbq op het strand. In de bar kun je trouwens ook terecht voor een snack of wat te drinken.
De bijzonder gezellige stervormige beachbar is “the place to be” voor een exotische cocktail of gewoon een drankje en natuurlijk voor de sterkste verhalen over het duiken van die dag.

Het zwembad ligt naast de bar, en heeft een mooi zicht op zee.


Duikinfo

Eriyadu Island is het meest noordelijke eiland van de Noord Male Atoll. Meer dan 40 duikplaatsen liggen op geringe afstand van het eiland (tussen 5 en 65 min varen), en bieden een gevarieerd aanbod: pelagische scholen vis, schildpadden, pijlstaartroggen, witpunt rifhaaien, en allerlei soorten tropische vissen. Het hele jaar door kan je hier goed duiken, met van januari tot april meer kans op mantas en walvishaaien, maar minder zichtbaarheid, en van mei tot december het beste zicht.

Het prachtig huisrif dat 24 uur per dag bedoken kan worden en ruim 35 duikplaatsen die alleen voor de gasten van Eriyadu makkelijk bereikbaar zijn. Het huisrif kan rondom bedoken worden en heeft 5 ingangen vanaf het strand. Doordat het huisrif diverse rifformaties heeft, biedt het veel afwisseling. Met de duikschool kun je regelen dat de duikflessen naar het strand worden gebracht.

Er worden zowel ’s ochtends als ’s middags duiktrips georganiseerd waarvan de vaartijd 5 à 60 minuten is. Een paar toppers zijn Lucky Hell, Barracuda Point, Shark Sleeping Place en Lilly’s corner. Eén tot twee keer per week worden dagtrips georganiseerd naar bijvoorbeeld Gaa-Faru, Helengeli of Mantapoint. Vanwege de grote lagune en de persoonlijke begeleiding is dit eiland is ook zeer geschikt voor startende duikers. Duiken op Eriyadu behoort absoluut tot het beste dat de Malediven te bieden heeft.


Data en prijzen

Prijzen geldig tot 31/10/2017 in gedeelde 2-persoonskamer vanaf:
 • Deluxe kamer $2180 (€2040)*
 • Superior kamer $2620 (€2452)*
Inbegrepen:
 • 7 nachten verblijf in een gedeelde 2-persoonskamer volgens uw keuze
 • half pension (ontbijt en avond maaltijd)
Niet inbegrepen:
 • internationale vlucht naar Male
 • transfer per speedboot vanaf $235 (€220)*
 • 6 duikdagen (max 24 kantduiken) €575,-
 • nitrox gratis bij duikpakket
 • upgrade naar bootduiken en nachtduiken ter plaatsen te betalen
 • tips, lokale belastingen en taksen
 • persoonlijke uitgaven
 • all-in toeslag $ (€)*
 • vol pension toeslag $ (€)*
*wisselkoers van 16/01/2017
 


Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over Eriyadu Resort - Noord-Male Atol