LAST MINUTE AZOREN - GRATIS BLUE SHARK POINT t.w.v. €150


Accommodatie

Hotel Horta heet je welkom, jouw thuis in de Azoren.
 
Het Horta Hotel ligt in Horta, in een uitstekend gelegen deel van de stad. Op wandelafstand van het hoofdkantoor van de Regional Legislative Assembly en in de buurt van de 'historical' German Colony, een geheel van gebouwen die speciaal zijn gebouwd voor de installatie van de onderzeese telegraafkabelmaatschappij Deutsche Atlantische Telegraphengesellschaft (DAT). Momenteel vormen deze gebouwen de thuisbasis van verschillende overheidsdiensten en -afdelingen.
Vanaf de balkons van het hotel, gelegen in het midden van de amfitheatervormige stad, kan je genieten van een prachtig uitzicht over de Baai van Horta - aangewezen als een van de 'Mooiste Baaien ter Wereld' - het Kanaal Faial-Pico, de Pico berg (2352 meter hoog) en het eiland Pico.

Het onlangs gerenoveerde Hotel Horta heeft 79 comfortabele kamers en 1 luxe suite, allemaal uitgerust met airconditioning, kabeltelevisie, een telefoon, een kluisje en een eigen toilet met een haardroger.

Het panoramische restaurant Hortêsia is een nette ruimte met comfort en biedt een gevarieerd menu dat smaken van regionale en internationale gerechten combineert.
Geniet van het geweldige uitzicht op de berg Pico, geniet van een heerlijk ontbijt. Er is een bar en lounge die voor aangename momenten van gezelligheid en ontspanning zorgen.

Voor andere momenten van ontspanning en welzijn geniet je van het zwembad en de tuin. Het Horta Hotel biedt ook een wasservice en privéparkeergelegenheid.


Duikinfo

Duik met blauwe haaien en manta’s (mobula’s), snorkel met dolfijnen en ga walvissen spotten. Weinig duikers beseffen dat dergelijke hoeveelheid groot leven kan bewonderd worden in Europa!

Het Haliotis Dive Center Faial is gevestigd in de buurt, in het Azoris Garden Resort****. Alle faciliteiten zijn aanwezig om een optimale service te voorzien voor elke duiker: kleedkamers, huurmateriaal, Bauer compressors, etc… De RIB waarmee wordt gedoken is met zijn 12m lengte de ruimste van Faial, en is uitgerust met 2 motoren van elk 300PK, een handige ladder om terug aan boord te komen na de duik, GPS, zuurstofkit etc… Het duikcentrum beschikt ook over 2 minibussen voor 9 personen.


Data en prijzen

LAST MINUTE PROMOTIE - GRATIS BLUE SHARK POINT t.w.v €150!

Reisdata: 10/09/2019 - 17/09/2019

Vluchten
7 overnachtingen in Hotel Horta, min 2 personen (duikers) per boeking, standaard tweepersoonskamer
Ontbijt
Lokale retourtransfers: Luchthaven - Horta Hotel 
5 duikdagen (2 duiken per dag) met 12L flessen op lucht. Inclusief 1x Shark Point om te duiken met blauwe haaien.
Lichte snack tussen de 2 duiken

€1.330 per persoon*

CONTACTEER ONS voor een vrijblijvende offerte of indien interesse in andere reisdata.

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijziging vluchten

Niet inbegrepen:

  • Reisverzekeringen (annulatie- en/of bijstandsverzekering). Indien verzekeringen gewenst, dienen deze binnen de 5 dagen na boeking te worden gereserveerd.
  • Huurmateriaal duiken
  • Nitrox
  • 15L duikflessen
  • Supplement voor Princess Alice Bank (manta's)
  • Extra duiken
  • Fooien en persoonlijke uitgaven
  • Lokale taksen

Meer info

Tijdsverschil: In de Azoren is het 2 uur vroeger dan in Nederland en België.

Klimaat: Het klimaat in de Azoren kan omschreven worden als warm en vochtig. De verzachtende invloed van de oceaan is echter groot: in de winter daalt het kwik zelden onder de 14°C en in de zomer komt het zelden boven de 28°C. Uiteraard blijft er in het midden van de oceaan altijd de mogelijkheid op een bui.
Beste reistijd: Het toeristisch seizoen op de Azoren en vooral voor duiktoerisme blijft beperkt van half juni tot eind september. Voor- en nadien is de kans op ruwe zee te groot.
Vereiste reisdocumenten: Aangezien de Azoren behoren tot Portugal (EG) volstaat een identiteitskaart.
Vereiste inentingen: Er zijn geen inentingen vereist.

Verzekeringen:
Het is van belang dat je een reisverzekering hebt voor uw reis naar de Azoren. Wij bevelen de reisverzekeringen van Europ Assistance en De Europese aan. Indien interesse lichten wij je graag de verschillende mogelijkheden toe.

Reisdocumenten: Diplomatie.be

Het uur in Azoren:
WorldTimeServer.com

Gezondheid op Reis:
Aanbevelingen van het Tropisch Instituut in Antwerpen voor reizen naar Portugal (of raadpleeg uw huisarts)

Elektriciteit en stekkers:
World Electric Guide

Het weer in Azoren:
weerstatistieken
Het actuele weer

Water/zeetemperatuur:
https://www.seatemperature.org/europe/portugal/azores/Contact

Contacteer ons als u een reis wilt boeken of meer info wenst over LAST MINUTE AZOREN - GRATIS BLUE SHARK POINT t.w.v. €150